Насос для шоколаду

Мембранний насос для перекачки шоколаду

               Мембранний пневматичний насос перекачає шоколад. Живлення пневмопривода здійснюється від компресора в діапазоні 2-8 бар. Діафрагмові насоси Seko Duotek Food виконання призначені для роботи з харчовими продуктами і мають сертифікати FDA. Це означає, що поставивши дані насоси у себе на харчовому виробництві, Ви забудете про проблеми з перевірками і будете впевнені в своєму обладнанні.

               Є й інша перевага – це електро-відшліфована сталь SS316, з якої виконані насоси Seko food. Даний тип сталі забезпечить гігієнічність мембранного насоса, запобігаючи скупчення бактерій в тріщинах. Також, завдяки принципу роботи мембранного насоса, він НЕ буде збивати або руйнувати структуру шоколаду. Шоколад буде всмоктуватися через патрубок в камеру насоса і через вихідний патрубок подаватися в кінцевий резервуар.

               Пневматичні насоси не бояться попадання повітря в перекачуємий продукт і стійкі до кавітації. Працюють досить тихо, при цьому можуть видавати продуктивність до 1050 л/хв. Перекачують продукти в’язкістю до 55000 сPs. В’язкість істотно впливає на продуктивність мембранного насоса тому варто звернутися до наших фахівців, щоб підібрати насос, який при Вашій густоті продукту зможе забезпечити необхідну продуктивність. Діафрагмові насоси заберуть рідину з висоти 3-6 м в залежності від моделі та створять тиск в 80 м. Перекачає шоколад з твердими включеннями до 10 мм. Не бояться сухого ходу, добре тримають тиск статичного напору. З’єднання TRI-CLAMP, які полегшать приєднання насоса при необхідності переміщення.

Насос для перекачки шоколаду

Каталог мембранних насосів Seko Duotek Food Ви знайдете перейшовши за цим посиланням. Там представлена вся основна інформація, а також документація, габаритні креслення, графіки, відео.

наші
партнери